LIVE

miercuri, 8 aprilie 2009

"Iubeste Natura"

Buna tuturor,

Va semnalam doua activitati la care Asociatia “Iubim Natura” este organizator si participant.


1.Scoala cu clasele I-VIII "Georgeta Mircea Cancicov" impreuna cu Asociatia "Iubim Natura" va invita joi, 9 aprilie 2009, la o actiune de ecologizare a zonei prin care trec locuitorii cartierului CFR spre alte parti ale orasului (peste caile ferate, in dreptul garii).

Zona este foarte neingrijita si mai multi elevi si profesori ai Scolii amintite trec spre casa peste caile ferate printr-un loc care s-a creat in timp, de la sine. Acolo, spun cei care trec in fiecare zi, este o mizerie foarte mare.

Astfel, ne-am decis sa trecem la actiune si sa curatam zona, urmand ca dupa ce terminam de curatat totul sa cerem Primariei Bacau si altor organe abilitate sa pastreze zona curata.

Ne vom intalni cu totii in statia de autobuz de la gara la ora 16. Ceea ce este necesar sa aveti la voi: dorinta de a contribui personal de curatenia orasului.


Va asteptam cu drag si spor sa fim alaturii unii de altii la aceasta activitate!
2.Joi, 9 aprilie 2009, Colegiul "Henri Coanda" impreuna cu Asociatia "Iubim Natura" va invita la o plantare in curtea Spitalului Judetean Bacau. Este ultima plantare din primavara acestui an pe care Asociatia noastra o desfasoara.

Actiunea este urmare a marsului de astazi pe care cei de la Colegiul "Henri Coanda" l-au desfasurat. Este latura practica a acestei manifestatii.

Deci, cu mic cu mare va asteptam la ora 12 in parcul Cancicov in fata sectiei Spatii Verzi (acolo unde a fost odata leul ).

Puietii sunt asigurati de catre Spatii Verzi si Ocolul Silvic Traian. Uneltele si manusile de catre Asociatia "Iubim Natura". Voia buna si placerea de a face ceva util si bun de catre toti participantii.

Tot in curtea spitalului, in zona in care plantam, vom face si ecologizare.


Va asteptam sa Iubiti Natura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu