LIVE

joi, 21 aprilie 2011

Da un pic din binele tau!


Este saptamana Mare sau saptamana "Patimilor",este o saptamana sfanta,in care cu totii trebuie sa ne caim,sa mergem la biserica si sa ne spunem pacatele.
Multi dintre noi au acum ca singura grija masa de Paste,cand vom fi inconjurati de cei dragi si vom petrece cu bucurie.Insa nu pentru toata lumea este asa,exista niste oameni care se gandesc cum sa faca rost de bani pentru ca,copilul lor sa mearga mai departe in viata cat mai normal posibil.
Aici ma refer la parintii baietelului Stefan Cristian Stan,un baietel deosebit de frumos si nevinovat,care infrunta duritatea vietii mai devreme si mai dur decat ar fi poate corect.Stefanut sufera,dupa nastere fiind diagnosticat cu “malformatie venoasa frontal nazala”,adica acesta are o vena in plus pe fetisoara lui de ingeras,aceasta reprezentand o problema grava de sanatate.
Exista si o parte buna in toata aceasta poveste,Stefan poate fi vindecat,si asta daca va merge la operatie pe data de 16 mai la o clinica din Germania.
Tatal lui Stefan explica:“Este nevoie practic, de doua interventii chirurgicale pentru ca baiatul nostru sa se vindece. Prima a fost facuta deja, in Germania, in decembrie anul trecut. Am primit atunci intelegere si ajutor de la Primaria Bacau pentru o parte din suma, iar pentru restul am facut credit. Ne-au mai ajutat si alte persoane, carora vrem acum sa le multumim”.
Suma necesara pentru ca micutul sa poata fi operat a doua oara se ridica insa la 6000 de euro, la care se adauga cheltuielile de transport.“Nu avem acesti bani, am mmai avea nevoie de circa 4000 de euro pentru a putea ajunge la programare”, ne spune tatal. El este pompier, iar mama lui Stefan, educatoare. Cazul este in atentia autoritatilor locale, iar parintii pot demonstra cu documente medicale ca drama lor este una adevarata. Stefan poate fi ajutat. Printr-o donatie, cit de mica, din partea semenilor.
Pentru aceasta, la Bancpost au fost deschise doua conturi, pe numele tatalui, Stan Sorin, unul in lei: RO70BPOS04001056738RON01, unul in euro: RO05BPOS04001056738EUR01. De asemenea, tatal poate fi sunat pentru detalii despre cazul micutului la numarul de telefon 0744.173019.
In finalul acestei povesti de viata tin sa va spun voua celor care nu aveti inca un puiut,ca sentimentul de a fi parinte nu poate fi inlocuit cu nimic,si am trecut prin momente in care atunci cand puiutul meu era bolnav,ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea mie durerea lui insutit si sa nu mai sufere el,asa ca sunt cu sufletul alaturi de parintii micutului Stefan si ma rog la Dumnezeu sa-i ajute si acest copil sa devina sanatos si fara probleme.Nu uitati putin cate putin de la fiecare,si putem ajuta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu