LIVE

luni, 4 iulie 2011

De ce va mirati???

Am sa intru direct in subiect fara vreo introducere.Hai sa fim seriosi ce tot se mira lumea atat de promovabilitatea de la Bacalaureatul de anu acesta????What the fuck people,sa fim seriosi,in anii trecuti cate spagi s-au dat si s-au luat in acelasi timp???
Cati bani se strangeau in salile de examen ca sa fie lasati copii sa copieze???
Cati copii de "bani gata" nu treceau de Bac ca si gasca prin apa sau rata nu mai stiu exact expresia.
Va spun eu de ce nu s-a putut la fel si anul asta: copii, unii dintre ei, au fost la fel de pregatiti ca si in anii trecuti sau la fel de nepregatiti,iar profesorii au fost prea monitorizati anul asta si nu prea s-a mai riscat nimeni cu spaguta,nici s-o ia si nici s-o dea.ASTA E MOTIVUL!!!Daca se multumeau profesorii nostrii dragi cu spagutele din timpul anului,sacosica si pliculetul,plus meditatiile pentru care nu plateste nimeni impozit la stat si nu sunt declarate nicaieri,poate mergea si anul asta cu promovabilitatea la "examenul vietii".
La fel si cu doctorii de la noi din tara,desi stiu ca iau o gramada de bani de la pacienti,si vorbim de sume bune,vor si de la stat mai mult si mai mult si mai mult.
Fratilor mai cereti ca poate pana la urma scapa tara asta de snapani si ramanem cinstiti,bolnavi si analfabeti dar curati sufleteste si moral!!!
ASA CA NU MAI FACETI ATATA TAM-TAM CA VACA E DE MULT MOARTA IN PAPUSOI!!!
PS:Felictari celor care au luat Bacu-ul,fratilor bravo voua,voi chiar meritati sa mergeti mai departe!!!

3 comentarii:

  1. eu am fost in comisia de corectura a lucrarilor de bac. sincer...unii nu merita sa ia bacul pentru ca nu stiu sa scrie romaneste, de fapt nu stiu sa scrie deloc. cum au ajuns sa dea bacul astfel de specimene? simplu...cei de sus impun celor de la catedra ca aceste "trofee" sa fie promovate timp de patru ani. aaa... si mai e un motiv, acela ca, datorita sistemului defectuos au ajuns printre dragii mei colegi unii care n au fost capabili, ca la un examen de titularizare, sa ia macar nota 7 (o nota rezonabila, zic eu) si totusi, acestia au ajuns in fata catedrei si habar n au cei cu ei acolo. deci, elevi neinteresati (nu generalizez), profi cu nota 2 la titularizare (la fel, nu generalizez) rezulta catastrofa la bac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari dna Alina pentru sinceritate si pentru corectitudine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. niste dobitoci..toata generatia asta de kkt,niste rebuturi, abia astept sa-i vad dand cu tesla in papusoi, nu merita nici sa respire rapanurile astea..ele umbla in p..goala ei cu gulerele pana la urechi, niste dobitoci=)))...cocalari si pitipoance!!

    RăspundețiȘtergere