LIVE

luni, 7 decembrie 2009

"OldTimeAgo" editia 35 ( 07.12.2009)


CORIN

Originara din Satu Mare, Corina a absolvit doua facultati ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. Se simte foarte legata de cele doua domenii si crede ca intr-o zi va profesa. Insa visul de a deveni cantareata a urmarit-o mereu asa incat si-a facut timp pentru cursurile de canto pe care le-a urmat timp de doi ani avand-o ca profesoara pe Crina Mardare.

Album de debut al Corinei, "Noi Doi" aparut in anul 2003, a surprins pe toata lumea cu prospetimea si sound-ul lui. Single-ul "Noi Doi", compus de Marius Moga impreuna cu Smiley a urcat pe locurile fruntase ale clasamentelor.
La debut Corina a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, sexy, putin timida dar in acelasi timp foarte hotarata sa te cucereasca.

Lansarea celui de-al doilea albumul "Imi place … tot!" in anul 2005 ne-a prezentat o alta fata a Corinei. Aceeasi si totusi diferita, pentru ca ei nu-i place sa joace roluri, e hotarata sa fie aceeasi si pe sticla, si pe scena, si acasa.

Odata cu albumul "Imi place …tot!", Corina a inceput ore de coregrafie avandu-l drept profesor pe CRBL de la Simplu si sa se pregateasca intens pentru concertele ce vor urma.

Schimbarea nu a venit fara munca. Multa munca de studio pentru pregatirea albumului, ore lungi de coregrafie, filmarea, deloc usoara a unui videoclip in luna decembrie (pe 24 decembrie mai exact) , la aproape -15 grade Celsius.

In toamna anului 2005 Corina a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "Imi place …tot!", intitulat "Fara tine". "Fara tine" s-a bucurat de un mare succes in randul ascultatorilor de radio iar clipul a rulat saptamani intregi pe Tv.

Anul 2006 inseamna pentru Corina lansarea unui album, "Face Off", cu ajutorul caruia te provoaca sa o redescoperi... mai matura, mai dinamica, mai provocatoare... altfel.

Corina "Face Off", inseamna un mix de stiluri: dance hall, reggae, drum’n base cu hiphop, house cu electro, garage, pop, R&B, break beat, toate pastrand insa amprenta Corina.

Cu siguranta, la capitolul ce ne place, pe un loc fruntas, se afla stilul abordat de Corina. Un stil complex si elaborat cu grija, dar foarte simplu. Corina ne invata cateva trucuri foarte utile ca sa fim "sexy, trendy, cool". In primul rand imaginatia sta la baza abordarii unei tinute cat mai altfel. Chiar si cel mai banal tricou, si cea mai banala pereche de jeans, se poate transforma intr-un obiect vestimentar in tendinte, cu ajutorul unor mici scamatorii. N-ai nevoie de multe carti de credit, doar de putina inventivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu