LIVE

luni, 21 decembrie 2009

"OldTimeAgo" editia 37 ( 21.decembrie 2009)




Povestea Giuliei a inceput pe vremea cand ea avea 6 ani, varsta la care, ca orice copil ambitios, isi dorea sa ajunga celebra. Mediul in care micuta artista s-a dezvoltat a ajutat-o mult in cariera aleasa, intrucat in casa ei intrau multi muzicieni cunoscuti, prezentatori si producatori de emisiuni radio si tv care au vazut in ea un potential remarcabil.

Am muncit foarte mult sa ajung aici, am facut multe sacrificii, pe care un copil le simte altfel, dar am fost intotdeauna convinsa ca nimic din ceea ce ni se petrece in viata nu este intâmplator si ca va veni o zi când nu voi regreta efortul. De la oamenii pe care ii admiram am invatat ca arta cere sacrificii enorme... - marturiseste Giulia.

Prima aparitie publica a avut-o cand nu implinise inca sapte ani. Era in mare voga atunci spectacolul-concurs TIP TOP MINITOP, iar pe Ioan Luchian Mihalea l-a admirat foarte mult.

A fost eleva la Liceul de Arta "Dimitrie Cuclin" la clasa de pian, apoi la Liceul Pedagogic “Costache Negri” din Galati, mutandu-se la Constanta la Liceul “George Calinescu” - clasa bilingva. In vara anului 2004 a absolvit Colegiul “Gheorghe Lazar “ din Bucuresti.
In prezent este studenta in anul II la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Sociologie-Psihologie.

Pana sa faca parte din Candy, Giulia a avut numeroase spectacole; cele carora le pastreaza in continuare o amintire frumoasa raman show-urile de karaoke din turneul Coca Cola (1995), unde se adunau zeci de mii de oameni.
Perioada aceasta a constituit un pas important pentru cariera ei de mai tarziu.

Din `95 pana in `98 a organizat, sprijinita de patronul unei cunoscute discoteci galatene, CLUB GIULIA, unde se adunau in fiecare duminica din ce in ce mai multi copii talentati din Galati.

In luna februarie 1995 a lansat, in colaborare cu un compozitor din Galati, primul sau material discografic, care cuprindea piese apartinand lui Adrian Ordean si Mihai Ochiu.

In toamna lui `96 si-a infiintat un grup cu doua fete din Galati, printre care si Monica, devenita ulterior membra in trupa Candy.

In 1998, la un post local de televiziune, a fost realizatoarea si moderatoarea unei emisiuni pentru adolescenti, pentru o perioada de cateva luni.

In primavara lui `98 a participat la preselectia organizata de PRIMA TV, pentru “Scoala Vedetelor”.

Am fost foarte fericita ca din aproape 200 de tineri veniti din toata tara m-am numarat printre cei sapte selectati de domnul Titus Munteanu.- declara Giulia.

In septembrie 1998 a luat fiinta un grup format din Giulia, AndreEa si Monica, pentru ca doi ani mai tarziu, la sfaturile lui Laurentiu Duta, sa ia nastere formatia Candy.

Pe Laurentiu il cunosc de cand aveam vreo opt ani. Cand m-am dus la el, insotita de tatal meu, cu gandul de a incepe o colaborare in studioul Sud-Est Production, venisem cu piese compuse de mine, dar el m-a convins sa-mi schimb planurile, spunandu-mi ca stie doua fete, una din Constanta si una din Mangalia, care canta foarte bine si cu care as putea incerca sa fac un grup. Asa le-am cunoscut pe Selena si pe Claudia - spune Giulia.

Au urmat materialele discografice : Candy, O seara perfecta, De vis, Best of si Poveste, sute de spectacole prin tara alaturi de trupa CANDY, si de la inceputul anului 2004 a decis ca vrea sa cante singura.

Pe 7 noiembrie, a fost lansat primul material discografic al Giuliei ca si artist solo, acesta numindu-se simplu "GIULIA".

Din octombrie 2004 a fost co-prezentatoare la emisiunea COOL-MEA DISTRACTIEI, la TVR2 ca mai apoi sa prezinte singura, Kiss Adventure la Prima TV.

Kiss my way, emisiunea pe care o prezint la Kiss FM alaturi de Andu Campu, este un vis ce a devenit realitate. Mi-am dorit dintotdeauna sa fac radio iar cand cei de la Kiss Fm au venit cu propunerea am acceptat cu mare drag. – declara Giulia.

Lansarea albumului “Fluturi” demonstreaza ca Giulia s-a transformat intr-o artista in toata puterea cuvantului, un star a carui voce se va face auzita inca multi ani de acum inainte. Prinzand aripi, Giulia a adunat 13 piese de diverse genuri si doua remixuri, pentru a alcatui un album complex, dar inainte de toate, matur din punct de vedere artistic. “Oriunde m-as afla”, “Prinzi aripi”, “Zbor” , “Ai tupeu”, “Everyday”, “Kiss My Way” – un puzzle din viata sa! Desi a lucrat la acest album mai mult de un an, Giulia stie ca a meritat asteptarea. Mai mult ca sigur ca si fanii ei vor simti la fel!


Despre Giulia - din culise

De cand se stie asculta muzica, din cele mai variate stiluri si artisti, de la muzica clasica si rock-ul vechi la R&B, house, clubbing. Preferatii ei sunt multi: Christina Aguilera, Shania Twain, Mariah Carey, Janis Joplin, Tina Turner, Withney Houston, Norah Jones, James Blunt, etc.
Ii place sa danseze la fel de mult ca muzica si pentru ca este o persoana dinamica nu sta o clipa si nu se plictiseste niciodata.

Hobby: dansul, inotul, patinajul artistic, limba engleza, pianul.

Este o romantica, o optimista si iubeste plimbarile pe malul marii dar si drumetiile in munti; mancarea ei preferata este cea chinezeasca dar si cea italieneasca (pizza, spaghetti millanese) si intotdeauna prefera sucurile naturale.
Vorbeste foarte mult la telefon si e fan SMS, chat-uieste cu prietenii si fanii multe ore pe zi.

Colectioneaza sepci, iubeste masinile Smart si si-ar dori sa mearga in vacanta in Hawaii.
Considera ca marele ei defect este posesivitatea, iar marea ei calitate - perseverenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu