LIVE

miercuri, 27 ianuarie 2010

Criminali de suflete

Am citit astazi cu groaza o stire din ziarul Libertatea ,in care se vorbea despre un "adapost" de animale,unde aceste suflete sunt chinuite groaznic.Mai mult se pare ca bietii catelusi prezinta niste rani care par a fi aparut dupa ce acestia ar fi fost impuscati.Se vede clar din poza cu animalul,suferinta din ochii acestuia.Propun ca voi toti cei care veti citi aceasta stire sa va implicati alaturi de mine si sa incercam sa ne facem auziti,sa incercam sa luptam pentru aceste suflete care nu au gresit cu nimic.Mai jos am sa va atasez stirea.Cei care doriti sa ne ajutati va invit sa va postati comentariile.Va multumesc din suflet tuturor celor care ne veti ajuta!!!


Căţeluşul împuşcat a fost dus la Facultatea de Medicină din Iaşi,  unde a primit îngrijiri

Din  cauza rănilor, medicii vor fi nevoiţi să-i amputeze două lăbuţe"La mai puţin de trei luni de când autorităţile locale şi-au luat angajamentul că lucrurile vor reveni la normal în “lagărul câinilor din Paşcani”, patrupedele au devenit, se pare, ţinte pentru vânători.

Masacrul a fost descoperit, zilele trecute, de câţiva tineri care îngrijesc periodic câinii din adăpostul Primăriei Paşcani, judeţul Vrancea.

Îi vor amputa lăbuţele

“Am ajuns la adăpost şi, în loc să ne întâmpine cu bucurie, aşa cum fac de fiecare dată, căţeluşii s-au ascuns speriaţi prin cuşti. Ne-am întrebat care o fi cauza pentru care erau atât de îngroziţi. În  afara rănilor făcute de gloanţe, animăluţul are semne ale unor bătăi mai  vechi cu alţi câini din adăpostApoi am văzut că multe animale aveau răni pe corp şi pe picioare, de parcă fuseseră împuşcate”, a povestit un tânăr.

“Am luat unul dintre câinii răniţi mai grav şi am fugit cu el la Facultatea de Medicină Veterinară din Iaşi, unde, în urma investigaţiilor medicale şi a radiografiilor, s-a constatat că patrupedul a fost împuşcat cu alice de vânătoare. Din păcate, va trebui ca bietului animal să i se amputeze două lăbuţe. Altfel nu va putea supravieţui”, spun tinerii care îngrijesc câinii lăsaţi de izbelişte. Reprezentanţii Primăriei Paşcani, care administrează locaţia, au refuzat să comenteze."

2 comentarii:

  1. Dupa parerea mea , aici ar trebui sa se autosesizeze protectia animalelor, k daca un animal face in parc si ii dai un sut in cur, faci puscarie. Iar pentru ca altii ii chinuie si ii maltraeaza toata lumea se face ca plua .. De ce ?
    Pentru ca aia care ii chinuie, ori lucreaza la protectia animalelor, ori au prea multi bani pentru a f deranjati de niste suflete nevinovate.
    In concluzie, in romania avem o lege imperfecta pentru clasa de sus, si o lege aspra doa pentru noi..
    Ar trebui trimis articolu asta pe mail la protectia animalelor, doar informativ, k nu cred ca se va deranja vreo cineva sa iasa din birourile calde, doar de dragu de a face ceva.
    K bani iau toti cu caruta, da de facut .. nimic.. nu ca nu ar fi platiti si stia tot din banii nostri..

    Aici E romania, si scriu cu litere mici ca nu mai merita un R mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere