LIVE

luni, 28 septembrie 2009

OldTimeAgo editia 27(.28 septembrie 2009)


Vali Bărbulescu

La varsta de 5 ani a incercat sa "mixeze" pentru prima cu ajutorul unui dublu casetofon o caseta cu Michael Jackson cu una Beatles... Din pacate banda cu Jacko s-a sters si Vali a fost pedepsit! Zece ani mai tarziu, la varsta de 15 ani, Vali BARBULESCU si-a inceput cariera de DJ. De data aceasta folosind celebrele platane SL1200 MKII.

Un an mai tarziu obtine trei rezidente lunare in Hippodrome, Graffiti si Chrome, cele mai bine cotate locatii la vremea aceea. Au urmat multe alte giguri in cele mai cunoscute cluburi din tara si din strainatate.

Acum trei ani a mixat la petrecerea de lansare a celui mai cunoscut club din Romania, Kristal Glam Club. A mixat alaturi de nume cunoscute ca James Zabiela, ATB, Roger Sanchez, David Morales.

In anul 2004, la Miami Winter Music Conference decide sa deschida propriul sau label: Valio Records. Productii ca "Addicted", "Hong Kong" sau "Focaccia" s-au aflat in seturile multor DJ din Romania si de afara.

A fost votat pe thedjlist.com cel mai bun DJ roman doi ani consecutiv.

Acum, Vali lucreaza la postul de radio Vibe FM datorita ambitiei sale de a promova piesele de club in FM. A fost prins de virusul televiziunii si de-a lungul anilor a prezentat pentru MTV si TVR1. Vali BARBULESCU afirma intr-un interviu recent: "muzica reprezinta viziunea mea artistica iar fotografia este muzica"

Pe langa muzica, Vali Barbulescu este fotograf de moda iar FHM este doar una dintre publicatiile glossy in care publica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu