LIVE

miercuri, 23 septembrie 2009

Pfuai!!!

Pe principiul tara arde si baba se piaptana,asa lucreaza si statul roman adica "BASEEEEE"/.Super tare,deci nu mi-a venit sa cred,astia vor sa dea unda verde la curve pe romaneste si la droguri,deci sunt cu,capul nu altceva.Bani de pensii si de salarii nu sunt,o sa ajunga Baseee sa le zica batranilor"tataie n-avem bani sa-ti dam pensia,da uite iti danseaza fata asta in poala":))(by mircea badea).Aici traim si aici o sa murim daca nu ne trezim la realitate,cam cruda dar realitate,ma mir cum de mai au nesimtirea sa mai scoata perle din astea din gura,nu mai exista nici un bun simt nici nimic,,,,e groaza/And the time goes by.

2 comentarii:

  1. Mie mi se pare una dintre cele mai bune miscari din ultima vreme... Desi scopul este clar unul electoral, s-ar putea ca rezultatele sa fie mai bune decat se asteapta. Droguri si curve vor exista oricum, macar sa scoata si statul niste bani din asta, ca sa ia mai putin de la profesori, medici si alte categorii care isi merita salariul intreg. Plus ca legalizarea ar duce la un control mai usor asupra "practicantelor", s-ar impune niste analize, ar reduce numarul persoanelor traficate si am stii exact unde sa ne cautam prietenii in caz de nevoie :) La droguri in schimb e cam subtire linia dintre droguri "usoare" si droguri "grele", iar daca acestea vor fi la indemana cu siguranta vor exista mai multi utilizatori. Partea buna este ca nu-i va mai fi nimanui frica sa mearga la spital in caz de efecte adverse sau abuz. In fine, in privinta drogurilor e cam greu sa avem incredere ca va fi totul bine pentru ca nu ne comparam cu olanda sau mexic din punct de vedere al civilizatiei si al educatiei in acest sens. In privinta prostitutiei, as fi doar curioasa cum ar arata un CV pt angajare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci deea in argentina un bordel dasta a fost scos la bursa pentru k intr`un singur an a avut profit de 2mil de euro :D... wtf ?!?... poi si atunci poate astea ne scot si noua tara din foame :)) eu oricum nu merg nici la curve si nici nu ma droghez asa k faca ce or vrea :)

    RăspundețiȘtergere