LIVE

luni, 14 septembrie 2009

"OldTImeAgo" editia 28 ( 14 septembrie 2009)



Andre Tannenberger alias ATB si-a inceput cariera ca membru al grupului Sequential One. Andre a fost liderul colectivului muzical din 1993 pana in 2002. In 1998, a ales sa inceapa un proiect solo, ATB iar prima sa piesa sub noul nume a fost "9pm (Till I Come)". Track-ul a fost inclus pe materialul "Movin' Melodies" si a devenit un super hit datorita unui excelent riff de chitara, un instrument foarte des folosit de artist, un sound ce a lasat o amprenta autentica asupra stilului ATB.

Dupa ce a lansat cateva single-uri de succes in UK, printre care numaram "Don't Stop!", track ce a inregistrat vanzari de peste 300.000 de copii si "Killer", ATB a continuat sa lanseze materiale in tara sa natala, Germania, si in alte parti ale Europei unde a inregistrat un succes enorm cu piese precum "I Don't Wanna Stop" si cover-ul sau la piesa lui Olive, "You're Not Alone".

"Two Worlds", lansat in 2000, a fost cel de-al doilea album al sau. Un material lansat in dublu CD ce departaja doua genuri de piese ce aveau ca taget doua stari diferite. Cele doua parti au fost intitulate: "The World of Movement" si "The Relaxing World".

ATB a ales sa colaboreze pe piesele "Love Will Find You" si "Feel You Like a River" cu Heather Nova iar pe discul "The World of Movement" artistul a folosit vocea lui Roberta Carter Harrison (Wild Strawberries) pe piesa "Let U Go", trei piese de un real succes.

Cel de-al trei-lea album al sau, "Dedicated", lansat in 2002, a marcat doua super hit-uri: "Hold You" si "You're Not Alone" si a fost dedicat evenimentelor tragice de la 11 septembrie 2001.

A urmat 2003, un an bun pentru ATB, "Addicted To Music" a fost lansat, "I Don't Wanna Stop" si "Long Way Home" au ajuns in toate topurile si i-au adus simai multa expunere si primul sau DVD si-a facut aparitia. Toate clipurile sale, fotografii, un documentar al turului si multe altele au fost incluse pe "Addicted To Music DVD".

ATB a continuat sa surprinda ascultatorii cu single-uri foarte bune precum "Ecstasy" sau "Marrakech", ambele extrase de pe albumul "No Silence", lansat in 2004. "Marrakech" a mai fost inclusa si pe soundtrack-ul filmului "Mindhunters".

In 2005, ATB a lansat "Seven Years", o compilatie de 20 de cantece, ce prezenta toate single-urile sale plus sase piese noi printre care "Humanity" si remixul piesei "Let U Go".

Cel mai recent album al sau, "Trilogy", a fost lansat pe data de 4 mai 2007 si a numarat single-uri de succes precum "Justify", "Renegade" si "Feel Alive".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu